European Council on International
Relations

News and Events

SENATORUL IONEL AGRIGOROAEI DEVINE LIDERUL GRUPULUI PARLAMENTAR DIN ROMANIA

Posted by European Council on International Relations on July 4, 2014 at 3:25 AM

Conform unui comunicat de presa al PPDD: senatorul Ionel Agrigoroaei, care s-a facut remarcat prin lupta intensa de promovare a valorilor Partidului Poporului la Iasi si care a fost unul din cei mai activi si responsabili parlamentari ai acestui partid, a fost promovat ca vice-presedinte la nivel national al formatiunii conduse de Dan Diaconescu.


In continuare va prezentam selectiuni din acest comunicat:


Din data de 1 iulie 2014, Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PPDD) are un nou Vice-presedinte: Ionel Agrigoroaei.


Numirea vine ca urmare a eforturilor sustinute ale senatorului Ionel Agrigoroaei de promovare a Partidului Poporului, ca o alternativa eficienta la viata politica corupta din Romania si pentru a oferi populatiei un partid nou, nepatat de scandalurile de coruptie, care au maculat imaginea tuturor celorlalte formatiuni politice.Senatorul Ionel Agrigoroaei il decoreaza pe Ministrul Turismului si Ospitalitatii din Zimbabwe.


Noul Vice-Presedinte al PP-DD: Ionel Agrigoroaei s-a remarcat mai ales prin activitatea sa eficienta in cadrul Parlamentului Romaniei,fiind ales drept cel mai bun parlamentar in sesiunea parlamentara din 2013 si 2014 si felicitat de intreg corpul diplomatic pentru activitatea sa in folosul Romaniei.


Senatorul Ionel Agrigoroaei conduce net în activitatea parlamentară cu peste 86 de întrebări, 7 declaraţii politice, 13 iniţiative legislative, 44 de interpelări şi 138 de luări de cuvânt în plen, ajungând la un remarcabil total de 288 de intervenţii, interpelări şi luări de poziţie în cadrul lucrărilor Parlamentului României.
Senatorul Ionel Agrigoroaei primeste PREMIUL pentru ACTIVITATEA PARLAMENTARA in 2013


El a fost si singurul parlamentar iesean care a reusit sa introduca Iasi-ul in programul de vizite diplomatice-Descopera Romania, a adus o pleiada de ambasadori interesati de investitii in orasul pe care il reprezinta in Parlament, iar in 14 martie 2014 a luat Premiul de Carte pentru lucrarea sa IAR ADEVARUL NE VA FACE LIBERI, apreciata unanim ca un puternic si convingator manifest politic al romanilor uitati si abandonati de politicienii verosi.


Apreciat general pentru demnitatea si determinarea sa politica si pentru succesul sau in promovarea internationala a Iasi-ului, senatorul Ionel Agrigoroaei are acum oportunitatea de a-si folosi bagajul de cunostinte si realizari la nivel national, odata cu numirea sa ca Vice-Presedinte al Partidului Poporului-Dan Diaconescu.
Lucrarea IAR ADEVARUL NE VA FACE LIBERI a senatorului Ionel Agrigoroaei premiata la Iasi, in martie 2014.Deja prima realizare a si fost marcata, senatorul Ionel Agrigoroaei reusind sa refaca grupul parlamentar al PPDD din Senat, grup ce se desfiintase in decembrie 2013.


Din 1 septembrie 2014, noul grup parlamentar al PPDD la Senat va fi condus de senatorul Ionel Agrigoroaei si a reusit deja sa atraga un mare numar de senatori din PNL, PDL si PSD si neafiliati putand sa ajunga al treilea grup parlamentar din Senat si sa ofere noi posibilitati de actiune politica parlamentara.


Pariul facut de Partidul Poporului Dan Diaconescu prin propulsarea ca vice-presedinte a lui Ionel Agrigoroaei aduce deja roade nesperate, cu PPDD fiind din nou in pozitia de a stabili cine si cum guverneaza Romania in urmatorii trei ani.

Categories: European News, World News , Culture & Education

Publicity with European Council on International Relations

GENTLEMEN'S CORNER is recognized as the EUROPEAN OFFICIAL DIPLOMATIC PARTNER.

 

For all who admire the classical elegance, who value the well tailored fashion and are looking for a tried and tested creator that is at the height of taste of diplomatic community they need to look no further: GENTLEMEN'S CORNER is their address!

 

Here is the house of elegance for diplomats. Here can also be your address: GENTLEMEN'S CORNER!


KAZAKHSTAN INDEPENDENCE

KAZAKHSTAN INDEPENDENCE is a site dedicated to International Academic Conference : KAZAKHSTAN 20 YEARS OF INDEPENDENCE. PEACE AND CONSTRUCTION.


EUROPEAN TOURISM ACADEMYEUROPEAN TOURISM NEWSWORLD TOURISM AWARDSWORLD TOURISM NEWS


DALI HAUTE PARFUMERIE is the official CREATOR OF WORLD FAVORITE PERFUME IN 2017

DALI HAUTE PARFUMERIE e Le Créateur officiel du MEILLEUR PARFUM DU MONDE pour 2017


LARA LIFE MED- EUROPEAN CLINIC 

The Center for Diagnosis and Treatment LARA LIFE-MED is the official partner for public diplomacy for 2011 at Institute of International Relations and Economic Cooperation.

 

The Center for Diagnosis and Treatment LARA LIFE-MED had demonstrated a long commitment to promote ROMANIAN image abroad offering exceptional quality services and being recommended by Institute of International Relations and Economic Cooperation of Romania as a top medical unity.


   

TABACALERA PALMA was selected as THE WORLD FAVORITE CIGARS MAKER FOR 2017

TABACALERA PALMA es el creador de PURROS PREFRIDOS EN 2017


LEADER OF XXI CENTURY AWARD 


LEADER OF XXI CENTURY AWARD - THE MOST PRESTIGIOUS EUROPEAN CULTURAL AND POLITICAL DISTINCTION 

EUROPEAN ELECTORAL MONITORING MISSION IN KAZAKHSTAN NetNewsPublisher is the reliable source of news on the internet

 

EXOTIQUE - THE WORLD BEST ART COLLECTIONS

 

 

 BUY FROM EXOTIQUE THE BEST OF ORIENTAL ART 


ONTOPLIST


OnToplist is a powerful online marketing and information too

EUROPEAN COUNCIL ON TOURISM AND TRADE


 

Article Circulation is one of the fastest growing Article & Press Release Newswire services.


 WORLD BEST TOURIST DESTINATION AWARD- the destination of choice. 


 WORLD CAPITAL OF CULTURE AWARD - the recognition of culture and historic values.


EUROPEAN COUNCIL ON INTERNATIONAL RELATIONS - DIPLOMATIC CHANELL ON YOU TUBE.

EUROPEAN COUNCIL ON INTERNATIONAL RELATIONS TELEVISION NEWS ON DAILY MOTION.